Despre noi

Despre PNL Sector 4


In conformitate cu prevederile statutare, la nivelul fiecarui sector al municipiului Bucuresti se infiinteaza filiale ale Partidului National Liberal. Imediat dupa anul 1990, odata cu revenirea pe scena politica romaneasca a PNL, a fost organizata si filiala Sectorului 4, care, alaturi de celelalte organizatii ale PNL din Bucuresti a contribuit la reinstaurarea regimului democratic si la consolidarea valorilor liberale in Romania.

Dupa experienta Conventiei Democratice Romane (CDR), din care facea parte si PNL si castigarea alegerilor locale din anul 1996, sectorul 4 a fost condus de catre un primar din cadrul PNTCD (Marin Lutu – 1996-2000) iar, apoi, pe valul de entuziasm si simpatie creat de Alianta D.A., liberalii au reusit sa castige Primaria sectorului 4 prin Adrian Inimaroiu (2000-2004). Primarul Adrian Inimaroiu a reusit in cei patru ani de mandat sa realizeze un important salt calitativ al serviciilor publice gestionate de Primarie si sa demareze principalele proiecte de care si in prezent se bucura locuitorii din sectorul 4.

In prezent filiala PNL Sector 4 este intr-un vizibil riviriment pe scena politica si sociala din sector, mai cu seama dupa un pagubos monopol politic primarului Cristian Popescu „Piedone” de aproape opt ani. Cu o echipa tanara, dinamica si entuziasta de transformarile politice generate de votul de pe 16 noiembrie, conducerea PNL Sector 4 este pregatita sa ofere electoratului din sector o alternativa la cei opt ani de populism si ipocrizie.

La alegerile prezidentiale din noiembrie 2015 filiala PNL Sector 4 a obtinut 55,52 % din voturile cetatenilor din sector pentru candidatul Klaus Johannis care, astfel, a devenit primul presedinte liberal al Romaniei.

widget